Mouse pad-uri

Mouse Pad cu Suport Incheieturi - Fellowes

Mouse Pad cu Suport Incheieturi - Fellowes Mouse Pad cu gel elegant, transparent care adauga culoare biroului dumneavoastra. Rezistent la pete, se poate curata cu un material umed de curatare. Foarte usor de intretinut. Recomandat pentru mouse optic...

127,75 Lei Fără TVA: 107,35 Lei

Pret cu TVA inclus

Mouse Pad din Poliester - Fellowes

Mouse Pad din Poliester - Fellowes Mouse pad din poliester elegant, transparent care adauga culoare biroului dumneavoastra. Baza de 5 mm anti-alunecare. Suprafata superioara din poliester pentru alunecare buna. Impachetat in ambalaj potrivit pentru a..

16,14 Lei Fără TVA: 13,56 Lei

Pret cu TVA inclus

Mouse pad optic/laser

Mouse pad optic/laser Mouse cu buzunar personalizabil prin insertie print pe suport de hartie. Baza de 5 mm anti-alunecare. Suprafata superioara din poliester pentru alunecare buna. Impachetat in ambalaj potrivit pentru afisare/expunere. Dimensiuni p..

16,14 Lei Fără TVA: 13,56 Lei

Pret cu TVA inclus

Mouse pad simplu - Negru

Mouse pad optic/laser Baza anti-alunecare. Suprafata superioara din panza. Impachetat in ambalaj potrivit pentru afisare/expunere. Dimensiuni produs (mm): 23x18x0.2 cm Alegeti un Mouse Pad  de calitate, alegeti cel mai bun pret, alegeti Green Office..

4,84 Lei Fără TVA: 4,07 Lei

Pret cu TVA inclus

Mousepad cu gel ESSELTE Data Line Fashion

Mousepad cu gel ESSELTE Data Line Fashion Mousepad ergonomic cu gel. Datorita invelisului de Lycra nu irita mana in timpul utilizarii. Suprafata inferioara este cauciucata pentru a impiedica alunecarea de pe birou. Asigura o pozitie mai comoda a inch..

127,75 Lei Fără TVA: 107,35 Lei

Pret cu TVA inclus

Suport Pentru Tastatura Si Incheieturi - Fellowes

Suport Pentru Tastatura Si Incheieturi - Fellowes Gel elegant, transparent, adauga culoare biroului dumneavoastra. Rezistent la pete, se poate curata cu un material umed de curatare. Suportul glisant pentru palme se misca impreuna cu mouse-ul pentru ..

127,75 Lei Fără TVA: 107,35 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)