Adezivi si lipici

Adeziv lichid 28 ml, cu 2 capete, Non-Toxic

Adeziv lichid, cu 2 capete DP. Adeziv lichid, elegant si practic, pentru toate tipurile de hartie, plicuri, fotografii, ideal la birou, scoala sau acasa. Tubul sta in picioare datorita capacului tip baza. Odata inchis capacul, nu exista riscul de scu..

6,05 Lei Fără TVA: 5,09 Lei

Pret cu TVA inclus

Adeziv lichid DP 40ml

Adeziv lichid 40ml DP. Adeziv lichid, elegant si practic, pentru toate tipurile de hartie, plicuri, fotografii, ideal la birou, scoala sau acasa. Tubul sta in cap datorita capacului tip baza, iar adezivul este tot timpul gata de folosire. Odata inchi..

4,84 Lei Fără TVA: 4,07 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici lichid 50ml, KORES

Lipici lichid 50ml, KORES. Lipici lichid recomandat pentru lipirea produselor din hartie, ideal pentru birou, scoala dar si pentru acasa. Lipici lichid transparent. Aplicatorul nu permite picurarea, pentru a putea lucra rapid si precis. Sistem cu su..

7,40 Lei Fără TVA: 6,22 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici lichid 50ml, Office Products

Lipici lichid 50ml, Office Products. Lipici lichid recomandat pentru lipirea produselor din hartie, ideal pentru birou, scoala dar si pentru acasa. Lipici cu varf de burete Folosit pentru lipirea hartiei, cartonului, fotografiilor, tesaturilor, etc...

3,36 Lei Fără TVA: 2,83 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici Lichid cu 2 Capete 50ML

Lipici lichid 50g NOKI. Lipici recomandat pentru lipirea produselor din hartie, ideal pentru birou, scoala dar si pentru acasa. Folosit pentru hartie, carton, fotografii si stofa. Fara solvent, lavabil si netoxic. Aplicare prin rotire si presare. Nu ..

4,03 Lei Fără TVA: 3,39 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici solid 10g OPTIMA

Lipici solid 10g OPTIMA. Lipici recomandat pentru lipirea produselor din hartie, acesta isi dovedeste calitatea pana la ultimul gram. Ideal pentru hartie, carton, fotografii si stofa. Fara solvent, lavabil si netoxic. Aplicare prin rotire si presare...

2,15 Lei Fără TVA: 1,81 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici solid 10gr NOKI

Lipici solid 10g NOKI. Lipici solid, recomandat pentru lipirea produselor din hartie, ideal pentru birou, scoala dar si pentru acasa. Folosit pentru hartie, carton, fotografii si stofa. Fara solvent, lavabil si netoxic. Aplicare prin rotire si presar..

2,49 Lei Fără TVA: 2,09 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici solid 20gr NOKI

Lipici solid 20g NOKI. Lipici recomandat pentru lipirea produselor din hartie, ideal pentru birou, scoala dar si pentru acasa. Folosit pentru hartie, carton, fotografii si stofa. Fara solvent, lavabil si netoxic. Aplicare prin rotire si presare. Nu d..

3,90 Lei Fără TVA: 3,28 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici solid 21g OPTIMA

Lipici solid 21g OPTIMA. Lipici recomandat pentru lipirea produselor din hartie, acesta isi dovedeste calitatea pana la ultimul gram. Ideal pentru hartie, carton, fotografii si stofa. Fara solvent, lavabil si netoxic. Aplicare prin rotire si pres..

3,36 Lei Fără TVA: 2,83 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici solid 40g OPTIMA

Lipici solid 40g OPTIMA. Lipici recomandat pentru lipirea produselor din hartie, acesta isi dovedeste calitatea pana la ultimul gram. Ideal pentru hartie, carton, fotografii si stofa. Fara solvent, lavabil si netoxic. Aplicare prin rotire si presare...

5,11 Lei Fără TVA: 4,29 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici solid 40gr NOKI

Lipici solid 40g NOKI. Lipici recomandat pentru lipirea produselor din hartie, ideal pentru birou, scoala dar si pentru acasa. Folosit pentru hartie, carton, fotografii si stofa. Fara solvent, lavabil si netoxic. Aplicare prin rotire si presare. Nu d..

7,40 Lei Fără TVA: 6,22 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici solid eco 21 gr Bic

Lipici pentru hartie, carton si fotografii, fara solvent. recomandat pentru copii, lavabil de pe piele si de pe orice suprafata sau textil,aplicare usoara - curata..

6,72 Lei Fără TVA: 5,65 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici solid ESSELTE 10g

Lipici solid 10g Esselte. Lipici solid premium, recomandat pentru lipirea produselor din hartie, ideal pentru birou, scoala dar si pentru acasa. Folosit pentru hartie, carton, fotografii si stofa. Fara solvent, lavabil si netoxic. Aplicare prin rotir..

5,11 Lei Fără TVA: 4,29 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici solid ESSELTE 20g

Lipici solid 20g Esselte. Lipici solid premium, recomandat pentru lipirea produselor din hartie, ideal pentru birou, scoala dar si pentru acasa. Folosit pentru hartie, carton, fotografii si stofa. Fara solvent, lavabil si netoxic. Aplicare prin rotir..

6,45 Lei Fără TVA: 5,42 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici solid ESSELTE 40g

Lipici solid 40g Esselte. Lipici solid premium, recomandat pentru lipirea produselor din hartie, ideal pentru birou, scoala dar si pentru acasa. Folosit pentru hartie, carton, fotografii si stofa. Fara solvent, lavabil si netoxic. Aplicare prin rotir..

12,77 Lei Fără TVA: 10,74 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici solid stick 21g - Eagle

Lipici solid stick, fara solvent, ambalat intr-un flacon din plastic cu un gramaj de 21 g, ideal de folosit la birou, acasa sau la scoala Lipeste cu usurinta hartia, cartonul si fotografiile. Forma acestuia permite o utilizare usoara si rapida,..

1,32 Lei Fără TVA: 1,11 Lei

Pret cu TVA inclus

Lipici tip Superglue 3g Kores

Lipici tip Superglue 3g Kores Lipire performanta, instantanee. Capac cu ventilatie pentru o utilizare indelungata. Aplicatorul nu permite picurarea, pentru a putea lucra rapid si precis. Lipeste metal, cauciuc, piele, lemn, hartie, plastic. Pentru i..

8,07 Lei Fără TVA: 6,78 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)