Ace si pioneze

Ace cu gamalie color ALCO, 80 bucati/cutie

Ace cu gamalie color, 80 bucati/cutie, ALCO. Ace cu gamalie color, rotunda, foarte utile pentru prinderea documentelor sau pentru marcare. Confectionate din nichel rezistent la rugina si coroziune. Dimensiune: 5x16mm. Ambalare: 80bucati/cutie. Ambala..

10,09 Lei Fără TVA: 8,48 Lei

Pret cu TVA inclus

Ace cu gamalie, 15g/cutie

Ace cu gamalie, 15 grame/cutie. Ace cu gamalie metalica, foarte utile pentru prinderea documentelor sau pentru marcare. Confectionate din nichel rezistent la rugina si coroziune. Dimensiune: 26 mm lungime. Ambalare: 15grame/cutie. Comandati on..

1,34 Lei Fără TVA: 1,13 Lei

Pret cu TVA inclus

Ace cu gamalie, 50g/cutie

Ace cu gamalie, 50 grame/cutie. Ace cu gamalie metalica, recomandate pentru prinderea colilor de hartie. Confectionate din nichel rezistent la rugina si coroziune. Dimensiune: 26 mm lungime. Ambalare: 50grame/cutie. Comandati online, simplu si rapid..

2,69 Lei Fără TVA: 2,26 Lei

Pret cu TVA inclus

Pioneze aurii, 50/cutie, EPENE

Pioneze aurii, 50/cutie, EPENE Pioneze metalice, recomandate pentru prinderea colilor de hartie. Confectionate din metal rezistent la rugina si coroziune. Comandati online, simplu si rapid de pe magazinul de birotica si papetarie Green Office. Noi l..

2,42 Lei Fără TVA: 2,03 Lei

Pret cu TVA inclus

Pioneze colorate, 50/cutie, EPENE - asortate

Pioneze colorate, 50/cutie, EPENE - asortate Pioneze metalice, recomandate pentru prinderea colilor de hartie. Confectionate din metal rezistent la rugina si coroziune. Comandati online, simplu si rapid de pe magazinul de birotica si papetarie Green..

2,69 Lei Fără TVA: 2,26 Lei

Pret cu TVA inclus

Pioneze metalice, 50 bucati/cutie

Pioneze metalice, 50 bucat/cutie. Pioneze metalice, nichelate. Ambalare: 50 bucati pe cutie. Ambalate in cutie de carton...

2,02 Lei Fără TVA: 1,70 Lei

Pret cu TVA inclus

Pioneze panou pluta sau textil ALCO, 20/cutie

Pioneze panou pluta, 20 bucati/cutie, ALCO - asortate. Speciale pentru prinderea afiselor sau pliantelor pe un panou din pluta sau textil. Confectionate din metal nichelat inoxidabil cu maner din plastic. Ambalate intr-o cutie de plastic transparenta..

4,84 Lei Fără TVA: 4,07 Lei

Pret cu TVA inclus

Pioneze panou pluta sau textil ALCO, 40/cutie

Pioneze panou pluta, 40 bucati/cutie, ALCO - asortate. Speciale pentru prinderea afiselor sau pliantelor pe un panou din pluta sau textil. Confectionate din metal nichelat inoxidabil cu maner din plastic. Ambalate intr-o cutie de plastic transparenta..

7,26 Lei Fără TVA: 6,10 Lei

Pret cu TVA inclus

Pioneze panou pluta sau textil, 100/cutie

Pioneze panou pluta, 100 bucati/cutie, ALCO - asortate. Speciale pentru prinderea afiselor sau pliantelor pe un panou din pluta sau textil. Confectionate din metal nichelat inoxidabil cu maner din plastic. Ambalate intr-o cutie de plastic transparent..

14,79 Lei Fără TVA: 12,43 Lei

Pret cu TVA inclus

Pioneze panou pluta sau textil, 50 bucati/cutie

Pioneze panou pluta sau textil, 50 bucati/cutie. Pioneze panou pluta, confectionate din metal nichelat inoxidabil cu maner din plastic. Speciale pentru prinderea afiselor sau pliantelor pe un panou din pluta sau textil. Ambalate intr-o cutie de carto..

3,23 Lei Fără TVA: 2,71 Lei

Pret cu TVA inclus

Pioneze panou pluta sau textil, 50/cutie

Pioneze panou pluta EPENE, 50 bucati/cutie - culori asortate. Speciale pentru prinderea afiselor sau pliantelor pe un panou din pluta sau textil. Confectionate din metal nichelat inoxidabil cu maner din plastic. Ambalate intr-o cutie de plastic trans..

4,03 Lei Fără TVA: 3,39 Lei

Pret cu TVA inclus

Stegulete colorate ALCO, 20/cutie

Stegulete colorate ALCO, 20/cutie. Stegulete colorate, ideale pentru marcare. Culori disponibile: alb, albastru, negru, rosu, galben, verde. Ambalare: 20 de stegulete intr-o cutie de plastic. O singura culoare pe cutie...

6,72 Lei Fără TVA: 5,65 Lei

Pret cu TVA inclus

Tidy Box ALCO - accesorii de birou asortate

Tidy Box ALCO - accesorii de birou asortate Cutie din plastic transparent cu 4 compartimente. 1 compartiment cu 15 g elastice; 1 compartiment cu 120 agrafe de birou; 1 compartiment cu 50 pioneze culori asortate pentru panou pluta; 1 compartiment cu 1..

29,58 Lei Fără TVA: 24,86 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)