Tavite pentru documente

Set 3 tavite documente ARK 3093

Set 3 tavite documente ARK 3093. Tavita din plastic pentru documente, este ideala pentru pastrarea si organizare actelor la birou. Se pot stoca coli de hartie, file de protectie, dosare sau cataloage. Material: plastic, cu proprietati antistatice. Po..

51,10 Lei Fără TVA: 42,94 Lei

Pret cu TVA inclus

Set 3 tavite suprapozabile MESH

Set 3 tavite suprapozabile MESH. Tavite suprapozabile, cu un design deosebit, ideale pentru documente, dosare sau cataloage format maxim A4. Confectionate din metal tip plasa, de culoare neagra. Acestea asigura accesul facil la documente, datorita..

45,22 Lei Fără TVA: 38,00 Lei

Pret cu TVA inclus

Suport documente cu 4 sertare HAN Impuls

Suport plastic cu 4 sertare pentru documente, HAN Impuls. Contine 4 sertare generoase cu inchidere soft prin alunecare. Pentru documente format pana la C4 (dimensiunea unui biblioraft). Prevazut cu etichete mari pentru personalizare. Sertarele sunt s..

177,50 Lei Fără TVA: 149,16 Lei

Pret cu TVA inclus

Suport orizontal de perete MESH

Suport orizontal de perete MESH. Suport orizontal de perete, pentru documente, cu un design deosebit, ideal pentru documente, dosare, corespondenta, sau cataloage, format maxim A4. Confectionat din metal tip plasa, de culoare neagra. Acces facil la d..

94,13 Lei Fără TVA: 79,10 Lei

Pret cu TVA inclus

Suport vertical de perete MESH

Suport vertical de perete MESH. Suport vertical de perete, pentru documente, cu un design deosebit, ideal pentru documente, dosare, corespondenta, sau cataloage, format maxim A4. Confectionat din metal tip plasa, de culoare neagra. Acces facil la doc..

75,30 Lei Fără TVA: 63,28 Lei

Pret cu TVA inclus

Tava documente slim HAN Junior

Tava documente slim HAN Junior, diverse culori. Tava  documente din plastic pentru documente,  reprezinta solutia cea mai simpla, eficienta si eleganta pentru pastrarea diverselor documente pe birou. Clasica, ingusta, din material plastic de buna cal..

20,17 Lei Fără TVA: 16,95 Lei

Pret cu TVA inclus

Tavita documente ARK 350 color, 3/set

Tavita documente ARK 350, 3/set. Tavita din plastic pentru documente, este ideala pentru pastrarea si organizare actelor la birou. Se pot stoca coli de hartie, file de protectie, dosare sau cataloage. Din material plastic cu proprietati antistatice. ..

30,26 Lei Fără TVA: 25,43 Lei

Pret cu TVA inclus

Tavita documente HAN Klassik XXL

Tavita documente HAN Standard, diverse culori. Tavita  documente din plastic pentru documente,  reprezinta solutia cea mai simpla, eficienta si eleganta pentru pastrarea diverselor documente pe birou. Tava documente cu design elegant, capacitate mai ..

65,89 Lei Fără TVA: 55,37 Lei

Pret cu TVA inclus

Tavita documente HAN Standard

Tavita documente HAN Standard, diverse culori. Tavita din plastic pentru documente, reprezinta solutia cea mai simpla, eficienta si eleganta pentru pastrarea diverselor documente pe birou. Din material plastic cu proprietati antistatice. Tavitele se ..

16,14 Lei Fără TVA: 13,56 Lei

Pret cu TVA inclus

Tavite Documente Esselte Europost

Tavite Documente Esselte Europost. Tavite documente Esselte cu design modern, culori transparente si textura unica. Ideale pentru organizarea eficienta a documentelor de pe birou. Se completeaza perfect cu celelalte accesorii pentru birou din gama Eu..

20,10 Lei Fără TVA: 16,89 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)