Creioane grafit

Creioane colorate 6 culori cu grip 2011 Faber Castell

Cutie carton cu 6 creioane colorate Grip. Forma triunghiulara ergonomica. Zona anti-alunecare Grip. Culori lavabile, solubile in apa. Spatiu special pentru inscriptionarea numelui. Lipirea speciala (SV) previne ruperea minei. Corpul acoperit cu vopse..

21,36 Lei Fără TVA: 17,95 Lei

Pret cu TVA inclus

Creion bicolor, rosu - albastru, MOLIN

Creion bicolor HB, MOLIN. Creion cu duritatea minei HB. Invelis din lemn lacuit, albastru si rosu. Sectiune rotunda. Usor de ascutit. Ambalare : 12 buc / set. Duritatea minei creionului difera de la H=hard (sau forte) pana la B=black. Pentru intreba..

1,61 Lei Fără TVA: 1,36 Lei

Pret cu TVA inclus

Creion grafit , cu radiera, ALPINO

Creion grafit , cu radiera, ALPINO . Creion grafit, ideal de folosit la scoala, acasa sau la birou. Forma: triunghiulara. Duritatea minei: HB. HB este compromisul perfect intre duritatea minei si intensitatea culorii. Spatiu special pentru personaliz..

1,34 Lei Fără TVA: 1,13 Lei

Pret cu TVA inclus

Creion grafit cu guma FABER CASTELL

Creion grafit HB, cu radiera, FABER CASTEL Grip 2001. Creion grafit de cea mai inalta calitate. Zona anti-alunecare GRIP patentata, cu puncte mici de masaj. Forma triunghiulara ergonomica. Lemn moale, de calitate, pentru o buna ascutire. Radiera de c..

5,38 Lei Fără TVA: 4,52 Lei

Pret cu TVA inclus

Creion grafit DELI fara guma, duritate diferita

Creion grafit DELI fara guma, duritate diferita. Creion grafit pentru schite, perfect pentru birou la scoala sau acasa. Invelis din lemn lacuit, negru. Sectiune hexagonala. Lungime: 19 cm, diametru: 2,2 mm. Din lemn moale, usor de ascutit. Duritatea ..

2,29 Lei Fără TVA: 1,92 Lei

Pret cu TVA inclus

Creion grafit HB I love You , Adel

Creion grafit HB I love You , Adel . Creion pentru desen. Lemn de calitate deosebita, vopsit mat. Mina de tarie HB. 4 modele asortate, ambalate in display transparent de 72 bucati. Tehnologia speciala de lipire a minei de lemn (SV) previne ruperea ac..

2,02 Lei Fără TVA: 1,70 Lei

Pret cu TVA inclus

Creion grafit HB, cu radiera, BIC Evolution

Creion grafit HB, hexagonal, cu radiera, BIC Evolution. Creion grafit, ideal de folosit la scoala, acasa sau la birou. Forma: hexagonala. Duritatea minei: HB. HB este compromisul perfect intre duritatea minei si intensitatea culorii. Cu radiera. Este..

2,29 Lei Fără TVA: 1,92 Lei

Pret cu TVA inclus

Creion grafit pentru desen , 2200 Adel

Creion grafit pentru desen , 2200 Adel. Creion pentru desen. Lemn de calitate deosebita, vopsit mat. Diverse tarii. Tehnologia speciala de lipire a minei de lemn (SV) previne ruperea acesteia. Este realizat din rasina sintetica ce nu se scorojeste. R..

2,02 Lei Fără TVA: 1,70 Lei

Pret cu TVA inclus

Creion grafit, Faber Castell 9000

Creion grafit, Faber Castell 9000. Creioane grafit hexagonale de cea mai inalta calitate, cu o lunga traditie. Potrivite atat pentru scriere, cat si pentru schite si desene. Vopsea pe baza de apa, pentru protectia mediului inconjurator. Tehnologia sp..

6,19 Lei Fără TVA: 5,20 Lei

Pret cu TVA inclus

Creion HB, cu radiera, ARTIGLIO

Creion HB, cu radiera, ARTIGLIO. Creion cu duritatea minei HB, perfect pentru birou la scoala sau acasa. Invelis din lemn lacuit, negru. Sectiune hexagonala. Lungime: 19 cm, diametru: 2,2 mm. Radiera la capat. Usor de ascutit. Ambalare : 12 buc / set..

0,81 Lei Fără TVA: 0,68 Lei

Pret cu TVA inclus

Creion HB, cu radiera, MAPED

Creion HB, cu radiera, MAPED. Creion cu duritatea minei HB, perfect pentru birou la scoala sau acasa. Invelis din lemn de tei lacuit. Sectiune triunghiulara. Lungime: 19 cm, diametrul minei 2,2mm. Radiera la capat. Usor de ascutit, fara aschii, chiar..

1,88 Lei Fără TVA: 1,58 Lei

Pret cu TVA inclus

Creion tamplarie MOLIN

Creion tamplarie MOLIN. Folosit pentru scriere sau marcare pe lemn (tamplarie). Duritatea minei mare, iar corpul gros, pentru a se utiliza cu usurinta...

2,69 Lei Fără TVA: 2,26 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)