Markere pentru whiteboard si flipchart

Buzunar magnetic A4, 2 buc/set

Buzunar magnetic A4, 2 buc/set. Buzunar A4 prevazut cu banda magnetica pe partea exterioara. Confectionat din plastic. Ambalare :2 buc/set...

33,62 Lei Fără TVA: 28,25 Lei

Pret cu TVA inclus

Buzunar magnetic A5, 3 buc/set

Buzunar magnetic A5, 3 buc/set. Buzunar A5 prevazut cu banda magnetica pe partea exterioara. Confectionat din plastic. Ambalare :3 buc/set...

28,24 Lei Fără TVA: 23,73 Lei

Pret cu TVA inclus

Flipchart marker ARTLINE 370

Flipchart marker ARTLINE 370 - Dry safe ink, corp plastic, varf rotund 2.0mm. Flipchart marker Artline 370 pentru scriere pe rezerva de hartie ( flipchart ). Carcasa din plastic, varf rotund de 2.0mm, extrem de rezistent la uzura. Nu trebuie pus capa..

7,40 Lei Fără TVA: 6,22 Lei

Pret cu TVA inclus

Flipchart marker ARTLINE 370, 4 bucati/set

Flipchart marker ARTLINE 370 - Dry safe ink, varf rotund 2.0mm, 4 bucati/set. Flipchart marker Artline 370 pentru scriere pe rezerva de hartie ( flipchart ). Carcasa din plastic, varf rotund de 2.0mm, extrem de rezistent la uzura. Nu trebuie pus capa..

29,58 Lei Fără TVA: 24,86 Lei

Pret cu TVA inclus

Flipchart marker Centropen

Flipchart marker Centropen. Flipchart markerul Centropen, este un produs cu un raport calitate/pret excelent. Special pentru flipchart sau Whiteboard. Corp in culoarea cernelii. Varf rotund cu rezistenta prelungita la uscare. Cerneala bazata pe apa c..

16,14 Lei Fără TVA: 13,56 Lei

Pret cu TVA inclus

Flipchart marker MOLIN, varf rotund

Flipchart marker MOLIN, varf rotund, corp plastic. Flipchart marker cu varf rotund si corp din plastic. Pentru scriere pe rezerva de hartie ( flipchart ). Culoarea cernelei este data de culoarea capacului. Varf rotund de 2- 3 mm. Culori disponibile: ..

2,96 Lei Fără TVA: 2,49 Lei

Pret cu TVA inclus

Marker pentru tabla magnetica alba EPENE

Marker pentru tabla magnetica alba EPENE. Marker pentru tabla magnetica cu stergere usoara. Capac si extremitati in culoarea scrierii. Cerneala se usuca rapid, iar culorile sunt intense. Varf de scriere rotund. Corp din plastic alb. Culori disponibil..

2,42 Lei Fără TVA: 2,03 Lei

Pret cu TVA inclus

Marker pentru whiteboard Bic Velleda 1701 albastru

Marker Bic Velleda 1701pentru whiteboard si tabla magnetica cu cerneala albastra, comod la scriere. Corpul markerului este usor, capacul de culoarea cernelii este prevazut cu un sistem de inchidere cu siguranta. Cerneala pe baza de alcool, nepermanen..

5,47 Lei Fără TVA: 4,60 Lei

Pret cu TVA inclus

Marker pentru whiteboard Bic Velleda 1701 negru

Marker Bic Velleda 1701pentru whiteboard si tabla magnetica cu cerneala neagra, comod la scriere. Corpul markerului este usor, capacul de culoarea cernelii este prevazut cu un sistem de inchidere cu siguranta. Cerneala pe baza de alcool, nepermanenta..

5,47 Lei Fără TVA: 4,60 Lei

Pret cu TVA inclus

Marker pentru whiteboard Bic Velleda 1701 rosu

Marker Bic Velleda 1701pentru whiteboard si tabla magnetica cu cerneala rosie, comod la scriere. Corpul markerului este usor, capacul de culoarea cernelii este prevazut cu un sistem de inchidere cu siguranta. Cerneala pe baza de alcool, nepermanenta,..

5,47 Lei Fără TVA: 4,60 Lei

Pret cu TVA inclus

Marker pentru whiteboard Bic Velleda 1701 verde

Marker Bic Velleda 1701pentru whiteboard si tabla magnetica cu cerneala verde, comod la scriere. Corpul markerului este usor, capacul de culoarea cernelii este prevazut cu un sistem de inchidere cu siguranta. Cerneala pe baza de alcool, nepermanenta,..

5,47 Lei Fără TVA: 4,60 Lei

Pret cu TVA inclus

Marker whiteboard si flipchart SCHNEIDER 290

Marker whiteboard si flipchart SCHNEIDER Maxx 290, varf rotund 2-3mm. Marker pentru scriere atat pe tablele magnetice albe cat si pe flipchart-uri. Scrisul pe tablele magnetice poate fi sters fara a lasa urme, iar pe flipchart cerneala nu se infiltre..

7,40 Lei Fără TVA: 6,22 Lei

Pret cu TVA inclus

Marker whiteboard si flipchart SCHNEIDER 290, 4buc/set

Marker whiteboard si flipchart SCHNEIDER Maxx 290, varf rotund 2-3mm, 4 culori/set. Marker pentru scriere atat pe tablele magnetice albe cat si pe flipchart-uri. Scrisul pe tablele magnetice poate fi sters fara a lasa urme, iar pe flipchart cerneala ..

28,24 Lei Fără TVA: 23,73 Lei

Pret cu TVA inclus

Rezerva Marker Tabla Pilot VBoard Master

Rezerva Marker Tabla Pilot VBoard Master Utilizare: Marker tabla Pilot Vboard Master. Contine cerneala semipermanenta. Reincarcare simpla si eficienta. Ecologic: DA Culoare: albastru, verde, rosu, negru Reincarcarea instrumentelor de scris reprezinta..

7,40 Lei Fără TVA: 6,22 Lei

Pret cu TVA inclus

Rezerva Marker, 12buc/set Tabla Pilot VBoard Master

Rezerva Marker, 12buc/set Tabla Pilot VBoard Master Utilizare: Marker tabla Pilot Vboard Master. Contine cerneala semipermanenta. Reincarcare simpla si eficienta. Ecologic: DA Ambalare: 12buc/set. Culoare: albastru, verde, rosu, negru Reincarcarea in..

87,41 Lei Fără TVA: 73,45 Lei

Pret cu TVA inclus

Set Whiteboard marker Grip - Faber Castell

Set Whiteboard marker Grip - Faber Castell. Disponibil cu varf rotund. Ideal pentru whiteboard. Forma ergonomia triunghiulara pentru o scriere usoara. Zona grip cu mici puncte anti-alunecare. Cerneala pe baza de alcool, rezistenta la decolorare. 4 cu..

55,13 Lei Fără TVA: 46,33 Lei

Pret cu TVA inclus

Whiteboard marker ARTLINE 525T cu 2 capete

Whiteboard marker ARTLINE 525T cu 2 capete. Whiteboard markerul Artline 525T este indicat pentru toate tipurile de table magnetice. Se usuca repede si se poate sterge foarte usor, cu orice tip de burete pentru tabla magnetica. 2 varfuri de scriere de..

12,77 Lei Fără TVA: 10,74 Lei

Pret cu TVA inclus

Whiteboard marker Centropen

Whiteboard marker Centropen . Whiteboard markerul Centropen, este un produs cu un raport calitate/pret excelent. Special pentru flipchart sau Whiteboard. Varf rotund cu rezistenta prelungita la uscare. Cerneala bazata pe apa ce nu permite trecerea pr..

21,52 Lei Fără TVA: 18,08 Lei

Pret cu TVA inclus

Whiteboard marker cu 2 capete

Whiteboard marker cu 2 capete. Whiteboard marker cu sciere opaca pe sticla, tabla, hartie. Marker whiteboard cu uscare imediata pentru utilizare zi de zi pe orice tip de tabla alba si care se sterge usor, cu orice tip de burete pentru tabla magnetica..

6,72 Lei Fără TVA: 5,65 Lei

Pret cu TVA inclus

Whiteboard marker cu 2 capete, 4/set DP

Whiteboard marker cu 2 capete, 4culori/set. Whiteboard marker cu sciere opaca pe sticla, tabla, hartie. Marker whiteboard cu uscare imediata pentru utilizare zi de zi pe orice tip de tabla alba si care se sterge usor, cu orice tip de burete pentru ta..

25,55 Lei Fără TVA: 21,47 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 20 din 24 (2 pagini)