Pixuri fara mecanism

Pix fara mecanism PENAC CH6, varf de 0,7mm

Pix fara mecanism PENAC CH6, varf de 0.7mm. Pix fara mecanism PENAC CH6, ce ofera o experienta de scriere extrem de fina. Cerneala cu vascozitate scazuta pentru scriere usoara. Ideal pentru a scrie la birou si la scoala. Varf fin de scriere 0.7 m..

4,98 Lei Fără TVA: 4,18 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix fara mecanism PENAC Stick varf de 0,7mm

Pix fara mecanism PENAC Stick ball, rubber grip, 0.7mm. Pix fara mecanism Stick ball, ce ofera o experienta de scriere extrem de lina. Cerneala cu vascozitate scazuta pentru scriere usoara. Prevazut cu rubber grip pentru scriere confortabila. Ideal p..

3,23 Lei Fără TVA: 2,71 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix fara mecanism SCHNEIDER Slider Basic XB, rubber grip

Pix fara mecanism SCHNEIDER Slider Basic XB, rubber grip. Pix fara mecanism ce ofera o experinta de scriere lina si fara intreruperi - oferita de tehnologia revolutionara Viiscoglide. Flux de cerneala instant oferit de varful Direct2Point. Varf de sc..

8,74 Lei Fără TVA: 7,35 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix fara mecanism, Bic Round Stic

Pix fara mecanism Bic Round Stic, varf de 1.0 mm. Pix fara mecanism Bic Round Stic - Solutia de scriere simpla si accesibila. Cerneala de calitate, rezistenta la apa, uscare rapida Bila din carbura de tungsten, perfect sferica, foarte rezistenta Corp..

1,75 Lei Fără TVA: 1,47 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix unica folosinta ACVILA fine 309

Pix unica folosinta ACVILA fine 309. Pix unica folosinta din plastic opac. Capac in culoarea scrierii, sectiune rotunda. Capacul este prevazut cu agatatoare in culoarea de scriere. Varf fin de 0,7mm din otel inoxidabil care garanteaza o folosire cura..

1,34 Lei Fără TVA: 1,13 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix unica folosinta ACVILA medium 308

Pix unica folosinta ACVILA mediu 308. Pix unica folosinta din plastic opac. Corp si capac in culoarea scrierii, sectiune rotunda. Capacul este prevazut cu agatatoare in culoarea de scriere. Varf mediu de 1mm din otel inoxidabil care garanteaza o folo..

1,34 Lei Fără TVA: 1,13 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix unica folosinta AIHAO 555 varf 0,7mm, 50buc/cutie

Pix de unica folosinta AIHAO cu varf de 0,7mm, 50buc/cutie. Pix cu corp si capac din plastic opac, in culoarea scrierii. Varf mediu din otel inoxidabil care garanteaza o folosire curata si completa a minei. Forma hexagonala pentru usurinta in scris. ..

26,89 Lei Fără TVA: 22,60 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix unica folosinta AIHAO 555 varf de 0,7mm

Pix de unica folosinta AIHAO cu varf de 0,7mm. Pix cu corp si capac din plastic opac, in culoarea scrierii. Varf mediu din otel inoxidabil care garanteaza o folosire curata si completa a minei. Forma hexagonala pentru usurinta in scris. Capacul este ..

0,65 Lei Fără TVA: 0,54 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix unica folosinta ART, varf 1mm 50buc/cutie

Pix unica folosinta ART cu varf de 1.0mm, 50 bucati/cutie. Pix unica folosinta din plastic transparent. Corp transparent si capac in culoarea scrierii, sectiune hexagonala. Varf de 1 mm din otel inoxidabil care garanteaza o folosire curata si complet..

40,34 Lei Fără TVA: 33,90 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix unica folosinta ART, varf de 1mm

Pix unica folosinta ART cu varf de 1.0mm. Pix unica folosinta din plastic transparent. Corp transparent si capac in culoarea scrierii, sectiune hexagonala. Varf de 1 mm din otel inoxidabil care garanteaza o folosire curata si completa a rezervei. Cap..

0,87 Lei Fără TVA: 0,73 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix unica folosinta EPENE varf 1mm, 50buc/cutie

Pix unica folosinta EPENE varf 1.0mm, 50buc/cutie. Pix unica folosinta din plastic opac. Corp si capac in culoarea scrierii, sectiune rotunda. Varf de scriere de 1 mm din otel inoxidabil. Capacul este prevazut cu clip de prindere. Ambalare: 50 bucati..

34,96 Lei Fără TVA: 29,38 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix unica folosinta EPENE varf de 1mm

Pix unica folosinta EPENE varf 1.0mm. Pix unica folosinta din plastic opac. Corp si capac in culoarea scrierii, sectiune rotunda. Varf de scriere de 1 mm din otel inoxidabil. Capacul este prevazut cu clip de prindere. Culori disponibile: albastru, ro..

0,67 Lei Fără TVA: 0,57 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix unica folosinta MAPED Ice medium

Pix unica folosinta MAPED Ice medium. Pix unica folosinta Maped Ice cu varf mediu, calitate premium, cu un scris lent si regulat. Durabile si cu un Design atragator, descoperiti pix-ul Ice pentru confortul si calitatea unui scris incomparabil. Descop..

1,68 Lei Fără TVA: 1,41 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix unica folosinta SCHNEIDER Top 505 mediu

Pix unica folosinta SCHNEIDER Top 505 mediu. Pix unica folosinta cu corp transparent, sectiune rotunda. Capacul si extremitatile in culoarea scrierii. Capacul este prevazut cu agatatoare in culoarea de scriere. Varf mediu din otel inoxidabil care gar..

1,61 Lei Fără TVA: 1,36 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix unica folosinta SCHNEIDER Top 505F fin

Pix unica folosinta SCHNEIDER Top 505F fin. Pix unica folosinta cu corp transparent, sectiune rotunda. Capacul si extremitatile in culoarea scrierii. Capacul este prevazut cu agatatoare in culoarea de scriere. Varf fin din otel inoxidabil care garant..

1,61 Lei Fără TVA: 1,36 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)