Pixuri pentru ghisee

Pix cu lantisor metalic si suport, ALCO

Pix cu lantisor metalic si suport autoadeziv, ALCO - scriere albastra. Pix cu lantisor metalic ALCO, ideal pentru institutii pulice, banci, restaurante, ghisee sau notariate. Pix din plastic fixat pe un suport rectangular, cu lantisor metalic. Mina s..

56,48 Lei Fără TVA: 47,46 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix cu lantisor metalic si suport, Superior Line

Pix cu lantisor metalic si suport autoadeziv, Superior Line - scriere albastra. Pix cu lantisor metalic, ideal pentru institutii pulice, banci, restaurante, ghisee sau notariate. Pix din plastic fixat pe un suport autoadeziv in forma de arc, cu lanti..

26,89 Lei Fără TVA: 22,60 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix cu snur si suport autoadeziv EPENE

Pix cu snur si suport autoadeziv, EPENE. Pix cu snur EPENE, ideal pentru institutii pulice, banci, restaurante, ghisee sau notariate. Pixul se fixeaza pe un suport patrat autoadeziv care la randul lui se poate lipi pe plastic, lemn, fier etc. Mina se..

8,07 Lei Fără TVA: 6,78 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix cu snur si suport autoadeziv, EPENE

Pix cu snur si suport autoadeziv, EPENE. Pix cu snur EPENE, ideal pentru institutii pulice, banci, restaurante, ghisee sau notariate. Pixul se fixeaza pe un suport autoadeziv care la randul lui se poate lipi pe plastic, lemn, fier etc. Mina se poate ..

6,72 Lei Fără TVA: 5,65 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix cu snur si suport, SCHNEIDER Klick Fix

Pix cu snur si suport SCHNEIDER Klick-Fix, corp alb - scriere albastra. Pix cu snur Schneider, ideal pentru institutii pulice, banci, restaurante, ghisee sau notariate. Are atasat un arc spiralat prins de un suport prevazut cu adeziv. (klick-fix: sis..

33,62 Lei Fără TVA: 28,25 Lei

Pret cu TVA inclus

Pix cu suport si snur Centrum

Pix cu suport autoadeziv si snur flexibil, Centrum - scriere albastra. Pix cu suport de birou, ideal pentru institutii pulice, banci, restaurante, ghisee sau notariate. Pix din plastic fixat pe un suport autoadeziv, cu snur flexibil. Mina se poate in..

16,14 Lei Fără TVA: 13,56 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)