Textmarkere

Textmarker ARTLINE 660

Textmarker fluorescent ARTLINE 660, varf tesit. Textmarker-ul ARTLINE 660 este perfect pentru a evidentia textele importante. Se poate scrie pe orice tip de hartie fara sa o increteasca. Corp din plastic capacul si extremitatile in culoarea scrierii ..

6,05 Lei Fără TVA: 5,09 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker ARTLINE 660, 4 buc/set

Textmarker fluorescent ARTLINE 660, 4bucati/set, varf tesit. Textmarker-ul ARTLINE 660 este perfect pentru a evidentia textele importante. Se poate scrie pe orice tip de hartie fara sa o increteasca. Corp din plastic capacul si extremitatile in culoa..

26,22 Lei Fără TVA: 22,04 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker ARTLINE Clix retractabil

Textmarker fluorescent ARTLINE Clix retractabil. Textmarker-ul ARTLINE Clix este perfect pentru a evidentia textele importante. Se poate scrie pe orice tip de hartie fara sa o increteasca. Mecanismul retractabil, te ajuta sa folosesti markerul fara a..

9,41 Lei Fără TVA: 7,91 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker EPENE, varf lat

Textmarker cu varf tesit EPENE. Textmarker-ul EPENE este folosit pentru a evidentia textele sau pasaje din texte. Scrie pe orice tip de hartie fara sa o increteasca. Corp din plastic in culoarea scrierii. Cerneala este in culori vii, fluorescente, cu..

2,02 Lei Fără TVA: 1,70 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker fluorescent PENAC Liqliner

Textmarker PENAC Liqliner pe baza de cerneala lichida. Pentru sublinieri texte importante pe orice fel de hartie. Datorita rezervorului incorporat de cerneala, acest text marker scrie de 2 ori mai mult decat markerele obisnuite, iar culorile sunt int..

8,74 Lei Fără TVA: 7,35 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker fluorescent PENAC Liqliner, 5buc/set

Textmarker PENAC Liqliner pe baza de cerneala lichida, 5buc/set. Pentru sublinieri texte importante pe orice fel de hartie. Datorita rezervorului incorporat de cerneala, acest text marker scrie de 2 ori mai mult decat markerele obisnuite, iar culoril..

40,34 Lei Fără TVA: 33,90 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker MOLIN varf lat, 4buc/set

Textmarker cu varf tesit MOLIN, 4bucati/set. Textmarker-ul Molin, este perfect pentru a sublinia textele importante. Se poate scrie pe orice tip de hartie fara sa o increteasca. Corp din plastic (sectiune dreptunghiulara), cu clema de agatat. Capacul..

13,45 Lei Fără TVA: 11,30 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker MOLIN varf lat, 6buc/set

Corp si capac in culoarea scrierii, din plastic cu varf tesit aproximativ 1-5 mm. Cerneala pe baza de apa, cu uscare rapida, rezistenta la lumina. 6 culori/set: galben, verde, oranj, roz, albastru, rosu...

16,23 Lei Fără TVA: 13,64 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker MOLIN varf lat, 8buc/set

Corp si capac in culoarea scrierii, din plastic cu varf tesit aproximativ 1-5 mm. Cerneala pe baza de apa, cu uscare rapida,rezistenta la lumina. 8 culori/set: galben, verde, albastru, oranj, roz, rosu, mov, albastru...

21,63 Lei Fără TVA: 18,18 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker MOLIN, varf lat

Textmarker cu varf tesit MOLIN. Textmarker-ul Molin, este perfect pentru a sublinia textele importante. Se poate scrie pe orice tip de hartie fara sa o increteasca. Corp din plastic (sectiune dreptunghiulara). Capacul, clipul si extremitatile in culo..

2,96 Lei Fără TVA: 2,49 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker SCHNEIDER Job 150

Textmarker fluorescent SCHNEIDER Job 150. Textmarker cu o cantitate mare de cerneala pentru evidentierea a peste 15000 de cuvinte. Cerneala este fluorescenta si rezistenta la lumina. Pentru sublinieri texte importante pe orice fel de hartie. Corpul d..

4,44 Lei Fără TVA: 3,73 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker SCHNEIDER Job 150, 4buc/set

Textmarker fluorescent SCHNEIDER Job 150, 4 bucati/set. Textmarker cu o cantitate mare de cerneala pentru evidentierea a peste 15000 de cuvinte. Cerneala este fluorescenta si rezistenta la lumina. Pentru sublinieri texte importante pe orice fel de ha..

18,83 Lei Fără TVA: 15,82 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker SCHNEIDER Job 150, 6buc/set

Textmarker fluorescent SCHNEIDER Job 150, 6 bucati/set. Textmarker cu o cantitate mare de cerneala pentru evidentierea a peste 15000 de cuvinte. Cerneala este fluorescenta si rezistenta la lumina. Pentru sublinieri texte importante pe orice fel de ha..

24,20 Lei Fără TVA: 20,34 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker Superfluorescent 1546 Faber-Castell

Textmarker Superfluorescent 1546 Faber-Castell Marker de calitate, in culori superfluorescente. Ideal pentru toate tipurile de hartie cerneala universala pe baza de apa. Grosimea liniei este de 5, 2 sau 1 mm. Disponibil in 7 culori de baza, intr-o am..

4,50 Lei Fără TVA: 3,79 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker Superfluorescent 1546 Faber-Castell

Textmarker Superfluorescent 1546 Faber-Castell Marker de calitate, in culori superfluorescente. Ideal pentru toate tipurile de hartie cerneala universala pe baza de apa. Grosimea liniei este de 5, 2 sau 1 mm. Disponibil in 8 culori/set Culori disponi..

37,65 Lei Fără TVA: 31,64 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker TENFON pe baza de cerneala

Textmarker TENFON pe baza de cerneala lichida. Textmarker-ul Tenfon este perfect pentru a evidentia textele importante. Se poate scrie pe orice tip de hartie fara sa o increteasca. Datorita rezervorului incorporat de cerneala, acest text marker scrie..

3,23 Lei Fără TVA: 2,71 Lei

Pret cu TVA inclus

Textmarker Uscat 1148 Faber-Castell

Textmarker Uscat 1148 Faber-Castell Marker fluorescent, in design asemanator creionului Jumbo Grip . Zona grip ergonomica, triunghiulara, cu mici puncte de masaj anti-alunecare. Tehnologia speciala de lipire SV previne ruperea minei. Vopsea pe baza d..

12,10 Lei Fără TVA: 10,17 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)