Dosare suspendabile si suporturi pentru dosare

Cabinet 4 sertare ESSELTE, 200 dosare suspendabile

Cabinet 4 sertare ESSELTE, 200 dosare suspendabile. Dimensiuni LxIxA: 400 x 1240 x 420. Sertar LxIxA: 326 x 243 x 405. Capacitate nr. dosare / sertar: 50 buc. Capacitate totala: 200 buc. Greutate: 34 kg.. Prelungire sertar: 70%. Grosime otel: ..

4.046,00 Lei Fără TVA: 3.400,00 Lei

Pret cu TVA inclus

Cutie arhivare ESSELTE pentru 10 dosare suspendabile

Cutie arhivare ESSELTE din carton, pentru 10 dosare suspendabile. Cutie arhivare, ideala pentru arhivarea si transportarea a aproximativ 10 dosare suspendate. Index pe 4 laturi pentru identificarea mai usor a continutului si o mai buna organizare. Do..

16,81 Lei Fără TVA: 14,13 Lei

Pret cu TVA inclus

Dosar suspendabil cu burduf 2cm ELBA Vertic

Dosar suspendabil cu burduf 2cm , carton 320g/mp, bagheta metalica, ELBA Vertic - kraft Dosar suspendabil, acesta reprezinta cea mai moderna si eleganta metoda de indosariere a documentelor. Datorita vizorului din plastic pentru eticheta, acestea sun..

26,89 Lei Fără TVA: 22,60 Lei

Pret cu TVA inclus

Dosar suspendabil cu burduf 4cm ELBA Vertic

Dosar suspendabil cu burduf 4cm , carton 320g/mp, bagheta metalica, ELBA Vertic - kraft Dosar suspendabil, acesta reprezinta cea mai moderna si eleganta metoda de indosariere a documentelor. Datorita vizorului din plastic pentru eticheta, acestea sun..

28,24 Lei Fără TVA: 23,73 Lei

Pret cu TVA inclus

Dosar suspendabil cu burduf si eticheta , bagheta metalica, DONAU

Dosar suspendabil cu burduf si eticheta , bagheta metalica, DONAU Fabricat din carton de 230 gr/mp. Bara de suspensie este din metal pentru utilizare indelungata. Capete laterale din panza pentru a preveni alunecarea documentelor in afara dosarului. ..

6,72 Lei Fără TVA: 5,65 Lei

Pret cu TVA inclus

Dosar suspendabil cu burduf si eticheta , bagheta Q-Connect

Dosar suspendabil cu burduf si eticheta , bagheta metalica, Q-Connect Fabricat din carton natural de 250 gr/mp. Bara de suspensie din metal pentru utilizare indelungata. Include suport din plastic pentru etichete repozitionabile. Culoare: kraft. Pen..

7,40 Lei Fără TVA: 6,22 Lei

Pret cu TVA inclus

Dosar suspendabil cu eticheta, bagheta metalica - DONAU

Dosar suspendabil cu eticheta, bagheta metalica, carton 230g/mp, DONAU - maro Fabricat din carton de 230 gr/mp. Prevazut cu bara de suspensie din metal pentru utilizare indelungata. Include suport repozitionabil din plastic pentru etichete. Format: A..

5,24 Lei Fără TVA: 4,41 Lei

Pret cu TVA inclus

Dosar suspendabil cu eticheta, Verticflex

Dosar suspendabil cu eticheta ELBA Verticflex. Dosar suspendabil, acesta reprezinta cea mai moderna si eleganta metoda de indosariere a documentelor. Datorita vizorului din plastic pentru eticheta, acestea sunt ideale pentru organizarea documentelor ..

4,84 Lei Fără TVA: 4,07 Lei

Pret cu TVA inclus

Dosar suspendabil ELBA chic, cu sina

Dosar suspendabil ELBA chic, cu sina. Dosar suspendabil, acesta reprezinta cea mai moderna si eleganta metoda de indosariere a documentelor. Datorita vizorului din plastic pentru eticheta, acestea sunt ideale pentru organizarea documentelor din birou..

11,03 Lei Fără TVA: 9,27 Lei

Pret cu TVA inclus

Dosar suspendabil ELBA Vertic, 4 separatoare

Dosar suspendabil cu sina ELBA Vertic, 4 separatoare, bagheta metalica - kraft Dosar suspendabil, acesta reprezinta cea mai moderna si eleganta metoda de indosariere a documentelor. Datorita vizorului din plastic pentru eticheta, acestea sunt ideale ..

43,03 Lei Fără TVA: 36,16 Lei

Pret cu TVA inclus

Dosar suspendabil, standard Pendaflex ESSELTE

Dosar suspendabil, standard Pendaflex ESSELTE. Dosar suspendabil, acesta reprezinta cea mai moderna si eleganta metoda de indosariere a documentelor. Datorita vizorului din plastic pentru eticheta, acestea sunt ideale pentru organizarea documentelor ..

7,40 Lei Fără TVA: 6,22 Lei

Pret cu TVA inclus

Dosar suspendat din plastic

Dosar suspendat din plastic. Dosar suspendat, acesta reprezinta cea mai moderna si eleganta metoda de indosariere a documentelor. Acestea sunt ideale pentru organizarea documentelor din birou. Se pot stoca in cutii de carton sau plastic speciale s..

4,03 Lei Fără TVA: 3,39 Lei

Pret cu TVA inclus

Dosar suspendat eticheta laterala ELBA - orange

Dosar suspendat cu eticheta laterala ELBA  - orange. Dosar suspendat, acesta reprezinta cea mai moderna si eleganta metoda de indosariere a documentelor. Datorita vizorului din plastic pentru eticheta, acestea sunt ideale pentru organizarea documen..

5,65 Lei Fără TVA: 4,75 Lei

Pret cu TVA inclus

Port etichete pentru dosare suspendate, ELBA

Port etichete pentru dosare suspendate, 25/set, ELBA Vertic confort Din plastic dur ( transparent ). Dimensiuni ( L x l x h ): 58 x 35 x 5 mm. Eticheta alba inclusa. Ambalare: 25 buc / set. Pentru intrebari legate de orice produs de birotica si pape..

123,71 Lei Fără TVA: 103,96 Lei

Pret cu TVA inclus

Suport plastic HAN, 20 dosare suspendabile

Suport plastic pentru 20 dosare suspendabile, HAN Swing. Suport plastic pentru dosare suspendabile, reprezinta modalitatea eleganta de a stoca sau de a transporta, documente, fara riscul de a le deteriora sau pierde Confectionat din plastic rigid. Ca..

80,68 Lei Fără TVA: 67,80 Lei

Pret cu TVA inclus

Suport plastic HAN, 35 dosare suspendabile

Suport plastic pentru 35 dosare suspendabile, HAN Karat. Suport plastic pentru dosare suspendabile, reprezinta modalitatea eleganta de a stoca sau de a transporta, documente, fara riscul de a le deteriora sau pierde Confectionat din plastic rigid. Ca..

154,64 Lei Fără TVA: 129,95 Lei

Pret cu TVA inclus

Suport plastic HAN, cu capac, 20 dosare

Suport plastic pentru 20 dosare suspendabile, cu capac, HAN Swing Plus - albastru Suport plastic, confectionat din plastic rigid, foarte rezistent. Capacitate: 20 dosare suspendabile. Prevazut cu capac si maner pentru transport. Se livreaza fara dosa..

121,02 Lei Fără TVA: 101,70 Lei

Pret cu TVA inclus

Suport plastic pentru 35 dosare suspendabile, HAN X-Cross

Suport plastic pentru 35 dosare suspendabile, HAN X-Cross. Suport cu design elegant, modern si stabil. Livrat cu capac detasabil- utilizat pentru arhivare, dar si protectie impotriva prafului. Ideal pentru acces direct la documente utilizate frecvent..

141,19 Lei Fără TVA: 118,65 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)