Mape de semnaturi si mape conferinta

Mapa pentru semnaturi ELBA cu index 1-31

Mapa pentru semnaturi ELBA cu index 1-31. Mapa pentru semnaturi cu index, va permite organizarea mai eficienta a documentelor dupa numarul de zile dintr-o luna. Este confectionata din carton laminat, cu mai multe compartimente, ideala pentru pastrare..

141,19 Lei Fără TVA: 118,65 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa pentru semnaturi ELBA cu index A-Z

Mapa pentru semnaturi cu index A-Z ELBA neagra. Mapa pentru semnaturi cu index, va permite organizarea mai eficienta a documentelor dupa criteriul alfabetic. Este confectionata din carton laminat, cu mai multe compartimente, ideala pentru pastrarea d..

129,09 Lei Fără TVA: 108,48 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa pentru semnaturi ELBA cu index ian-dec

Mapa pentru semnaturi EBA cu index pe luni. Mapa pentru semnaturi cu index, va permite organizarea mai eficienta a documentelor dupa numarul de luni dintr-un an. Este confectionata din carton laminat, cu mai multe compartimente, ideala pentru pastrar..

102,20 Lei Fără TVA: 85,88 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa pentru semnaturi ESSELTE 20 file

Mapa pentru semnaturi 20 file, ESSELTE - neagra. Mapa pentru semnaturi standard, ideala pentru organizarea contractelor, a facturilor sau a altor documente ce necesita semnatura si aprobare. Coperta din PFL laminată cu folie PP de culoare neagră. Sup..

80,68 Lei Fără TVA: 67,80 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa pentru semnaturi ESSELTE cu index 1-31

Mapa pentru semnaturi ESSELTE cu index 1-31. Mapa pentru semnaturi cu index, va permite organizarea mai eficienta a documentelor dupa numarul de zile dintr-o luna. Este confectionata din carton laminat, cu mai multe compartimente, ideala pentru pastr..

147,92 Lei Fără TVA: 124,30 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa pentru semnaturi ESSELTE cu index A-Z

Mapa pentru semnaturi cu index A-Z ESSELTE neagra. Mapa pentru semnaturi cu index, va permite organizarea mai eficienta a documentelor dupa criteriul alfabetic. Este confectionata din carton laminat, cu mai multe compartimente, ideala pentru pastrare..

121,02 Lei Fără TVA: 101,70 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)