Mape din plastic

Mapa cu separatoare din plastic - LEITZ Urban Chic

Mapa cu separatoare din plastic - LEITZ Urban Chic Cel mai nou design combinat cu o calitate desavarsita. Mapa PP cu separatoare in culori duale non-conformiste. Ideala pentru sortarea si organizarea documentelor. 6 separatoare ce permit sortarea uso..

72,61 Lei Fără TVA: 61,02 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic A3, cu elastic, ELBA Memphis

Mapa din plastic A3, cu elastic, ELBA Memphis  Mapa din plastic, reprezinta modul practic si sigur de pastrare sau transport a documentelor. 3 pliuri si inchidere cu elastic pe colturi, pentru protejarea continutului impotriva alunecarii. Din polipro..

57,82 Lei Fără TVA: 48,59 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic A4, cu 5 compartimente, Electra SNOPAKE

Mapa din plastic A4, cu 5 compartimente, Electra SNOPAKE Mapa eleganta cu 5 compartimente, ideala pentru a pastra documentele in ordine. Este prevazuta cu 5 indecsi si un set de etichete astfel incat continutul fiecarei folii poate fi identificat cu ..

26,89 Lei Fără TVA: 22,60 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic A4, cu clip 25mm, Electra SNOPAKE

Mapa din plastic A4, cu clip 25mm, Electra SNOPAKE Mapa utila si cu design atragator. Fabricata din polipropilena dura. Mapa DocBox e facuta sa reziste in timp. Sistem de inchidere cu clip pentru o mai buna securitate si doua buzunare cu index (unul ..

40,34 Lei Fără TVA: 33,90 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic A4, cu fermoar, Electra SNOPAKE

Mapa din plastic A4, cu fermoar, Electra SNOPAKE  Mapa de protectie transparenta cu fermoar metalic rezistent. Eticheta reinscriptibila pentru o mai buna identificare a continutului. Culori disponibile: albastru, verde, mov, turcoaz. Format: A4. Gros..

13,45 Lei Fără TVA: 11,30 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic A4, Neon Electra Polyfile SNOPAKE

Mapa din plastic A4, Neon Electra Polyfile SNOPAKE Mapa Polyfile A4 landscape, realizata din polipropilena si prevazuta cu un buzunar pentru carti de vizita. Capacitate de stocare de pana la 150 file (80 gsm). Culori asortate neon: verde, roz, violet..

16,14 Lei Fără TVA: 13,56 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic A5, cu fermoar, Electra SNOPAKE

Mapa din plastic A5, cu fermoar, Electra SNOPAKE  Mapa de protectie transparenta cu fermoar metalic rezistent. Eticheta reinscriptibila pentru o mai buna identificare a continutului. Culori disponibile: albastru, verde, mov, turcoaz. Format: A5. Gros..

10,76 Lei Fără TVA: 9,04 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic cu elastic LEITZ Wow, plastic PP

Mapa din plastic cu elastic LEITZ Wow, plastic PP  Incape in Mapa Jumbo Leitz WOW si in suportul vertical sau tavitele pentru birou. Se completeaza perfect cu celelalte accesorii din gama Leitz WOW. Ideala pentru stocarea si transportul documentelor ..

29,58 Lei Fără TVA: 24,86 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic cu elastic pe colturi, eticheta, 480 microni, DONAU

Mapa din plastic cu elastic pe colturi, cu eticheta, 480 microni, DONAU. Mapa din plastic, reprezinta modul practic si sigur de pastrare sau transport a documentelor. Elastic pe colturi, pentru protejarea continutului impotriva alunecarii. Din polipr..

10,76 Lei Fără TVA: 9,04 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic cu elastic pe colturi, latime 30mm, 700 microni, DONAU

Mapa din plastic cu elastic pe colturi, latime 30mm, 700 microni, DONAU. Mapa din plastic, reprezinta modul practic si sigur de pastrare sau transport a documentelor. Mapa realizata din plastic, cu elastic pe colturi, pentru protejarea continutului i..

16,14 Lei Fără TVA: 13,56 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic cu elastic, 25mm latime, ELBA

Mapa din plastic cu elastic, 25mm latime, ELBA Memphis. Mapa din plastic, reprezinta modul practic si sigur de pastrare sau transport a documentelor. Realizata din plastic rigid. Format: A4 cu 3 pliuri interioare si cotor de 25mm. Elasticul se prinde..

33,62 Lei Fără TVA: 28,25 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic, 20 folii - Lite SNOPAKE

Mapa din plastic, 20 folii - Lite SNOPAKE Aceste mape de prezentare fac parte din noua gama Snopake "Lite" de produse de calitate la preturi accesibile. Sunt confectionate din material plastic robust si prezinta un buzunar frontal cu eticheta pentru ..

24,20 Lei Fără TVA: 20,34 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic, cu capsa si buzunar, Polyfile SNOPAKE

Mapa din plastic, cu capsa si buzunar, Polyfile SNOPAKE  Mapa din plastic cu buton disponibile in culori asortate mate, pentru pastrarea confidentialitatii continutului. Burduful mapei asigura capacitatea de stocare pentru 150 de coli. Culori clasic..

16,14 Lei Fără TVA: 13,56 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic, cu capsa, A4 - Electra Polyfile SNOPAKE

Mapa din plastic, cu capsa, A4 - Electra Polyfile SNOPAKE Mapa din plastic cu buton si buzunar pentru stick USB. Material rezistent din PP. Index reinscriptibil pentru personalizare. Culorile asortate: albastru, verde, mov, roz, turcoaz. Format: A4 G..

12,10 Lei Fără TVA: 10,17 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa din plastic, cu capsa, A4 - Fusion Polyfile SNOPAKE

Mapa din plastic, cu capsa, A4 - Fusion Polyfile SNOPAKE Mapa din plastic rezistent cu buton, design modern, suprafata embosata cu linii super fine. Culori Fusion asortate: indigo, burgundi, verde, fumuriu, mov. Format: A4 Grosime: 200 microni Capaci..

9,41 Lei Fără TVA: 7,91 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa plastic A4 cu buzunar lateral si blocnotes

Mapa plastic A4 pentru conferinte prevazuta cu buzunar lateral si blocnotes, inchidere cu clapa. Mapa plastic A4, reprezinta un mod elegant de prezentare la conferinte sau de transportul documentelor. Realizata din plastic rigid, format A4. Interior ..

34,96 Lei Fără TVA: 29,38 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa plastic cu 13 compartimente si index

Mapa plastic cu 13 compartimente prevazute cu index si burduf de 35mm. Mapa plastic, este modul practic si sigur de pastrare sau transport a documentelor. Realizata din plastic rigid. Format: A4 cu cotor de 35mm. Mapa este prevazuta la interior cu 13..

20,17 Lei Fără TVA: 16,95 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa plastic cu buton A4, DP Office

Mapa plastic cu buton, A4, DP Office. Mapa plastic, reprezinta modul practic si sigur de pastrare sau transport a documentelor. Realizata din polipropilena. Format: A4, dimensiune: 235 x 320 mm. Disponibilitate culori: albastru, transparent. Odata in..

3,90 Lei Fără TVA: 3,28 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa plastic cu elastic pe colturi, 400 microni, Q-Connect

Mapa plastic cu elastic pe colturi, 400 microni, Q-Connect Fabricata din polipropilena rigida, transparenta, de 400 microni grosime. Cu 3 clape in interior. Inchidere cu 2 benzi elastice rotunde pe colt, in culoarea mapei, care protejeaza continutul ..

10,76 Lei Fără TVA: 9,04 Lei

Pret cu TVA inclus

Mapa plastic rigid cu elastic si burduf 40mm

Mapa plastic cu elastic, 40mm latime. Mapa din plastic, reprezinta modul practic si sigur de pastrare sau transport a documentelor. Realizata din plastic rigid, colorat. Format: A4 cu 3 pliuri interioare si cotor de 40mm. Elasticul se prinde pe coltu..

11,43 Lei Fără TVA: 9,61 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 20 din 22 (2 pagini)