Odorizante pentru camera

Odorizant camera, frezie si iasomie, Reed Diffuser 25ml Air Wick

Odorizant camera, frezie si iasomie, Reed Diffuser 25ml Air Wick Odorizantul de camera Air Wick Reed Diffuser elibereaza contnuu cu ajutorul betelor de ratan. Parfumurile naturale si design-ul elegant creaza o atmosfeta primitoare in casa ta. Ivory F..

37,65 Lei Fără TVA: 31,64 Lei

Pret cu TVA inclus

Odorizant de camera gel, 150 g - Glade

Odorizant de camera gel, 150 g - Glade Odorizant de camera gel cu diferite arome relaxante si fresh. Absoarbe mirosurile neplacute si improspateaza aerul din camere, autoturisme, dulapuri. Dureaza o luna. Arome disponibile: Lanvada, Lacrimioara, Zen ..

14,79 Lei Fără TVA: 12,43 Lei

Pret cu TVA inclus

Odorizant de camera, 250 ml, Sano Fresh Automatic

Odorizant de camera, 250 ml, Sano Fresh Automatic Odorizant aerosol compatibil cu marea majoritate a aparatelor electrice programabile. Poate fi folosit si individual, fara aparat. Arome disponibile: Mandarine, Lanvada Pentru informatii suplimentare..

30,93 Lei Fără TVA: 25,99 Lei

Pret cu TVA inclus

Odorizant de camera, 300 ml, Sano Fresh Duo

Odorizant de camera, 300 ml, Sano Fresh Duo Sano Fresh Duo este un odorizant de camera, care, cu actiunea sa dubla, improspateaza si neutralizeaza mirosurile neplacute. La fiecare utilizare, aerul ramane improspatat, parfumat cu lavanda si patchouli,..

16,81 Lei Fără TVA: 14,13 Lei

Pret cu TVA inclus

Odorizant de camera, 350 ml Sano Fresh Home

Odorizant de camera, 350 ml Sano Fresh Home Odorizant de camera ce neutralizeaza mirosurile neplacute. Arome disponibile: Cotton, Musk, Lanvada, Vanilie Pentru informatii suplimentare privind produsele din categoria odorizante, sau orice alt produs ..

18,83 Lei Fără TVA: 15,82 Lei

Pret cu TVA inclus

Spray odorizant de camera 300ml - Glade

Spray odorizant de camera 300ml - Glade Improspateaza aerul din locuinta/biroul dumneavoastra repede si eficient. Acesta lasa un miros placut in locuinta sau biroul dumneavoastra, un aer mai proaspat, mai curat. Arome disponibile: Lanvada, Bosco Pen..

21,52 Lei Fără TVA: 18,08 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)