Instrumente de scris

Instrumente de scris

Ascutitoare ARTLINE, capac de sticla

Ascutitoare ARTLINE, capac de sticla plastic, culori asortate. Ascutitoare Artline, ideala pentru birou, acasa sau la scoala. Doar insurubezi ascutioarea pe o sticla de plastic goala si ascuti creioane. Reziduurile se strang in sticla, fara mizerie. ..

18,83 Lei Fără TVA: 15,82 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare cu container - Faber Castell

Ascutitoare cu radiera, diverite modele - Faber Castell. Ascutitoare de calitate, cu container. Surub de siguranta. Pentru creioane triunghiulare, clasice, creioane grafit si colorate. Comandati online, simplu si rapid, iar noi livram imediat in ori..

13,45 Lei Fără TVA: 11,30 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare cu radiera, diverite modele - Faber Castell

Ascutitoare cu radiera, diverite modele - Faber Castell. Ascutitoarea din plastic cu container si radiera, ideala pentru copii. Forma ergonomica. Design atractiv pentru copii. Radiera de calitate. Pentru creioane clasice, triunghiulare sau Jumbo. Co..

17,48 Lei Fără TVA: 14,69 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare dubla cu container PREMIUM

Ascutitoare dubla cu container PREMIUM. Ascutitoarea dubla din plastic cu container si capac, este ideala pentru birou, acasa sau la scoala. Confectionata din plastic semi-transparent color. Containerul din plastic color transparent, pentru a vizuali..

4,03 Lei Fără TVA: 3,39 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare electrica MAPED Turbo Twist

Ascutitoare electrica MAPED Turbo Twist. Ascutitoare electrica din plastic rezistent pentru creioane cu diametru standard. Pornire automata in momentul introducerii creionului. Posibilitate de utilizare manuala. Functioneaza cu 4 baterii R6 de 1,5 V,..

127,75 Lei Fără TVA: 107,35 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare electrica WESTCOTT iPoint Razor

Ascutitoare electrica cu autostart/stop WESTCOTT Titanium iPoint Razor. Ascutitoare electrica cu pornire/oprire automata. Container transparent pentru a vizualiza cand se umple. Tehnologie Microban. Lama din otel inoxidabil extrem de ascutita. Esti ..

168,09 Lei Fără TVA: 141,25 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare metalica dubla

Ascutitoare metalica dubla. Confectionata din aluminiu. Lama din otel inoxidabil. Doua orificii, pentru diferite tipuri de creioane. Usor de folosit. Laterale egonomice pentru o utilizare facila. Comandati online, simplu si rapid, iar noi livram ime..

2,69 Lei Fără TVA: 2,26 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare metalica simpla

Ascutitoare metalica simpla. Confectionata din aluminiu. Lama din otel inoxidabil. Usor de folosit. Laterale egonomice pentru o utilizare facila...

1,61 Lei Fără TVA: 1,36 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare metalica simpla cu container plastic ARTIGLIO

Ascutitoare metalica simpla cu container plastic ARTIGLIO. Ascutitoarea simpla din plastic cu container si capac, este ideala pentru birou, acasa sau la scoala. Confectionata din plastic color. Containerul din plastic color transparent, pentru a vizu..

8,07 Lei Fără TVA: 6,78 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare plastic dubla ARTIGLIO

Ascutitoare plastic dubla ARTIGLIO. Ascutitoarea dubla din plastic, este ideala pentru birou, acasa sau la scoala. Confectionata din plastic color. Doua orificii pentru ascutire de creioane, dimensiuni diferite. Lama din otel inoxidabil. Culori asort..

2,02 Lei Fără TVA: 1,70 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare plastic dubla FABER CASTELL Sleeve

Ascutitoare plastic dubla FABER CASTELL Sleeve. O ascutitoare dubla plastic de calitate deosebita. Cu container pentru reziduuri, pentru o ascutire curata si usoara. Surub de siguranta. Pentru creioane clasice, triunghiulare, colorate si Jumbo. D..

17,48 Lei Fără TVA: 14,69 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare plastic simpla ARTIGLIO

Ascutitoare plastic simpla ARTIGLIO. Ascutitoarea simpla din plastic, este ideala pentru birou, acasa sau la scoala. Confectionata din plastic color. Un singur orificiu pentru ascutire de creioane. Lama din otel inoxidabil. Culori asortate. Comandat..

1,34 Lei Fără TVA: 1,13 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare plastic simpla ARTIGLIO cu container

Ascutitoare plastic simpla ARTIGLIO, cu container. Ascutitoarea simpla din plastic cu container si capac, este ideala pentru birou, acasa sau la scoala. Confectionata din plastic color. Containerul din plastic color transparent, pentru a vizualiza ca..

3,23 Lei Fără TVA: 2,71 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare simpla cu container si radiera M R

Ascutitoare metalica simpla cu container si radiera M R. Ascutitoare simpla metalica cu container si radiera integrata. Inchidere in siguranta cu capac. Lama din otel inoxidabil foarte ascutita. Container din plastic rezistent la socuri. Comandati o..

20,17 Lei Fără TVA: 16,95 Lei

Pret cu TVA inclus

Ascutitoare tripla FABER CASTELL

Ascutitoare tripla FABER CASTELL Grip 2001. Ascutitore tripla, ideala pentru scoala, birou sau acasa. Grip pentru o utilizare usoara. Pentru creioane standard, creioane triunghiulare si creioane groase de tip Jumbo. Cu container de depozitare in ambe..

18,83 Lei Fără TVA: 15,82 Lei

Pret cu TVA inclus

Banda corectoare 4,2mm x 8m Kores

Banda corectoare 4,2mm x 8m, Kores Scooter. Banda corectoare mini, perfecta pentru birou, la scoala sau acasa. Inventie patentata de KORES Dispozitiv de corectat cu rola si rotite pentru o ghidare exacta a corecturii Dispozitiv de corectie cu..

10,09 Lei Fără TVA: 8,48 Lei

Pret cu TVA inclus

Banda corectoare 5mm x 5m

Banda corectoare 5mm x 5m, BT7128. Banda corectoare mini, perfecta pentru birou, la scoala sau acasa. Dispozitiv de corectie cu rola incorporata de unica folosinta. Banda de corectie este uscata si se poate rescrie imediat. Prevazuta cu capac pentru ..

3,36 Lei Fără TVA: 2,83 Lei

Pret cu TVA inclus

Banda corectoare 5mm x 8m NOKI

Banda corectoare 5mm x 8m, Noki Twingo. Banda corectoare, ideala pentru birou, la scoala sau acasa. Dispozitiv de corectie cu rola incorporata de unica folosinta. Banda de corectie este uscata si se poate rescrie imediat. Nu se dezlipeste dupa aplica..

8,88 Lei Fără TVA: 7,46 Lei

Pret cu TVA inclus

Banda corectoare 5mm x 8m Penac

Dispencer cu banda corectoare PENAC White Bird, 5mm x 8m. Banda corectoare, perfecta pentru birou, la scoala sau acasa. Dispozitiv de corectie cu rola de unica folosinta, forma ergonomica. Banda de corectie este uscata si se poate rescrie imediat cu ..

14,79 Lei Fără TVA: 12,43 Lei

Pret cu TVA inclus

Buzunar magnetic A4, 2 buc/set

Buzunar magnetic A4, 2 buc/set. Buzunar A4 prevazut cu banda magnetica pe partea exterioara. Confectionat din plastic. Ambalare :2 buc/set...

33,62 Lei Fără TVA: 28,25 Lei

Pret cu TVA inclus

Afişare 1 - 20 din 267 (14 pagini)